Valencia CF25 septiembre 2021

CRÒNICA | Empat del Valencia CF davant l'Athletic Club (1-1)

Partit corresponent a la jornada 7 de LaLiga

Empat del Valencia CF contra l'Athletic Club en un partit molt disputat i igualat de principi a fi. Tots dos equips se citaven a Mestalla a la recerca dels tres punts i el Valencia CF, que va millorar després de la trobada intersetmanal a Sevilla. Iñigo Martínez va avançar als visitants en un servei de cantonada, però el Valencia CF va aconseguir l'empat en l'últim minut gràcies a un gol de Marcos André. Després de sumar un nou punt, el nostre equip buscarà retrobar-se amb la victòria la pròxima jornada davant el Cádiz CF.

La primera ocasió del Valencia CF va arribar al quart d'hora de joc després d'una bona individualitat de Yunus Musah, que com va fer en el segon temps davant el Real Madrid, va driblar rivals amb la pilota als peus partint des de la dreta. Unai Simón, no obstant això, detindria el seu tret per baix. L'Athletic ho intentaria també amb una rematada d'Iñaki Williams, però la seua cabotada seria anul·lada per fora de joc. Els nostres, de menys a més, tornarien a intentar-ho amb un tret de Maxi Gómez, però una altra vegada el porter visitant es va imposar en el camí cap al gol.

El partit va arribar al descans amb el resultat inicial i, després del pas per vestuaris, a punt va estar d'arribar el 1-0. Wass no s'ho va pensar i des de la frontal va pegar un derechazo que es va estavellar contra el pal de la porteria del conjunt basc. Després d'ell, ho intentaria Alderete de cap. Guedes es buidava en defensa i en atac. Carburaba cada vegada amb més ritme el Valencia CF, sòlid arrere amb Gabriel Paulista i Omar Alderete providencials a l'hora de tallar pilotes i eixint a l'atac amb Guedes, però els bascos sorprendrien avançant-se a pilota parada amb una cabotada d'Iñigo Martínez.

Després del punt visitant, Marcos André va tindre una gran oportunitat per a empatar la trobada amb una vaselina que va eixir lleugerament desviada per damunt del travesser. El Valencia CF va insistir fins al xiulet final i Mestalla va espentar buscant la reacció en un últim tram en el qual l'Athletic va retrocedir metres. L'equip acabaria en inferioritat numèrica després de l'expulsió de Maxi Gómez per doble groga. Malgrat totes les dificultats el Valencia CF no va baixar els braços i va acabar aconseguint l'empat amb un gol de Marcos André en l'últim minut.

Fitxa tècnica

1. VALENCIA CF: Cillessen, Foulquier, Gabriel Paulista, Omar Alderete, Toni Lato (Jesús Vázquez, 69’), Hugo Guillamón, Wass (Manu Vallejo, 84’), Yunus Musah (Jason, 83’), Hugo Duro (Marcos André, 69’), Guedes y Maxi Gómez.

1. ATHLETIC CLUB: Unai Simón, Lekue, Vivian, Iñigo Martínez, Balenziaga (De Marcos, 53’), Vencedor (Vesga, 79’), Dani García, Berenguer, Muniain (Nico Williams, 56’), Raúl García (Serrano, 79’) e Iñaki Williams.

GOLS: 0-1 Iñigo Martínez, 69’. 1-1 Marcos André, 94'.